Υπηρεσίες Υπηρεσίες Λέβητας αερίου Baxi Ηλιακοί θερμοσίφωνες Επίτοιχος λέβητας Sime Λέβητας αερίου Viessman

Λέβητας

Service λέβητα αερίου με έκδοση φύλλου ελέγχου και εγγύηση ένα χρόνο μόνο 40 €
και
30 €
για τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο


Τηλ.:2310-919197 & 6944473236

Γιατί σε εμάς

Γιατί σε εμάς

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού και ηλιακής ενέργειας. Έχουμε μακρόχρονη πείρα στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, με ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό που διακρίνεται από υπευθυνότητα και συνέπεια.

Προτείνουμε λύσεις και ιδέες στις εφαρμογές φυσικού αερίου, στη θέρμανση, αλλά και στις ανακαινίσεις κτιρίων, όσο απαιτητικές και αν είναι οι προτιμήσεις σας.

Αναλαμβάνουμε την περαίωση όλων των απαραίτητων σταδίων της εκάστοτε απαιτούμενης διαδικασίας (αρχική μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση συστημάτων).

Οι προσιτές μας τιμές, μας καθιστούν την καταλληλότερη επιλογή όταν κτίζεται ή ανακαινίζεται το χώρο σας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τα πλέον επώνυμα και ανθεκτικά υλικά του εμπορίου, βασισμένα και συμμορφωμένα με τις πλέον συστηματικές και αυστηρές προδιαγραφές της Ε.Ε.

Υπηρεσίες

Η υδραυλική εγκατάσταση του χώρου σας μας αφορά τόσο σχετικά με τη σωστή επιλογή των υλικών όσο και αναφορικά με την άρτια κατασκευή του συστήματος. Επιλέγουμε δε, υλικά άριστης ποιότητας και προδιαγραφών που έχουν...

Υπηρεσίες

Η “Πάτροκλος Σαλούκας” είναι μία τεχνική εταιρία με πολυετή πείρα και συνεχώς ανοδική πορεία στον τομέα των ανακαινίσεων. Αναλαμβάνουμε...

Υπηρεσίες

Εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση σε παντός τύπου λέβητες και καυστήρες (ομαδικούς, ατομικούς, χάλυβα κ.λπ). Όλοι μας οι καυστήρες και λέβητες είναι αξιόπιστοι, οικονομικοί και επώνυμοι (Viessmann, Baxi, Sime, Kiturami, Chaffoteaux).

Υπηρεσίες

Εγκατάσταση και συντήρηση ηλιακών συστημάτων. Η αρχή λειτουργίας των κεντρικών συστημάτων θέρμανσης βασίζεταιστην εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας η οποία φυσικά αποτελεί ήπια και ανανεώσιμη μορφή ενέργειας.

Υπηρεσίες

Εγκατάσταση και τοποθέτηση υδραυλικών δικτύων σε οικοδομές, μαγαζιά, εμπορικά καταστήματα και εργοστάσια (ανακαινίσεις μπάνιων, αντικατάσταση σωληνώσεων κ.λπ.)

Υπηρεσίες

Υλοποίηση τεχνικών έργων σε όλα τα στάδια της διαδικασίας (Μελέτη, Επίβλεψη, Εγκατάσταση, Συντήρηση). Έχουμε υψηλή εξειδίκευση στις Εγκαταστάσεις πετρελαίου και αερίου. Εγκαθιστούμε ατομικά καλοριφέρ, κεντρική και επιδαπέδια.